Home » » Imprumut Online in 60 de minute!

Imprumut Online in 60 de minute!


Orice urgență ai avea se rezolvă cu un credit rapid doar cu buletinul. De aceea, noi te contactam în 60 de minute. Credit Doar cu Buletinul nu mai are nevoie de nici o introducere pentru că numele spune totul, este un tip de împrumut care se acordă doar în baza actului de identitate.
Un instrument financiar cu același nume a avut un succes uriaș în perioada de dinainte de marea criză economică. Marile rețele de electrocasnice acordau pe atunci bani doar cu buletinul direct în magazin, pentru cumpărarea de produse noi. În ciuda numelui, nu era vorba de un credit propriu-zis pentru că nu se ofereau bani, de fapt clientul primea pe loc produsul dorit și îl plătea ulterior în rate.
Aceste credite doar cu buletinul de tip vechi erau o metodă foarte riscantă și iresponsabilă a magazinelor de a crește vânzările. Nu se făceau nici un fel de verificări și comercianții se bazau doar pe promisiunea clienților că vor returna banii la termen. Din păcate, puțini români aveau pe atunci educația financiară necesară așa că foarte multe persoane s-au folosit de sistem pentru a înnoi toate aparatele electrocasnice din casă și au ajuns ulterior în imposibilitatea de a-și achita ratele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu postati comentarii care contin expresii vulgare sau rasiste. aceste comentarii nu vor fi aprobate.
De asemenea, vor fi respinse comentariile care contin greseli gramaticale de orice natura.
Va rugam NU folositi litere mari in exces ("Caps Lock"); NU folositi semne de punctuatie in exces.

Bloguri, Bloggeri si Cititori