Lying to be perfect 2010 Online Subtitrat


Nola Devlin (Montgomery) este un editor modest, frumpy care este maltratat de seful ei de la Shine! Magazine. Într-o zi, obosită de a fi suprasolicitată de excesul de greutate, Nola şi ei cei mai buni doi prieteni Deb (Audrey Wasilewski, Mad Men) şi Nancy (Chelah Horsdal, Word L), şi trupa împreună urmeaza sfatul pentru a pierde in greutate o dată pentru totdeauna….

Huang cun gong yu 2010 Online Subtitrat

Varianta denumirii in engleza “Curse of the Deserted”, Blestemul pustiit in traducere libera, trateaza experintele terifiante ale unor tineri chinezi vis a vis de spiritul unuia dintre ei,Rouge care-i urmareste in permanenta, impletita cu moartea unei fete pe nume Fanny, la care se adauga si o poveste de dragoste si am uitat sa mai adaug si explorarea unui conac dintr-un asa zis “Sat”.

How Do You Know 2010 Online Subtitrat


Lisa (Witherspoon) este o femeie ale cărei abilităţi şi preocupări atletice reprezentau pasiunea vieţii ei, pentru că a practicat sportul din fragedă copilărie. Când ea se trezeşte însă eliminată din echipă, toate reperele care i-au jalonat anterior viaţa, dispar în neant. Neştiind încotro s-o apuce, Lisa se îndreaptă şovăielnic spre o viaţă de om obişnuit. Aflându-se în această stare imponderabilă, ea se simte atrasă de Matty (Wilson),un jucător renumit de baseball, un afemeiat şi un egoist – un fel de narcisist cu un oarecare cod al onoarei.

George Madison (Rudd) este un businessman onest, a cărei relaţie complicată cu propriul său tată, Charles (Nicholson), ia o altă turnură când George este acuzat de o infracţiune financiară, deşi el nu se simte vinovat cu nimic. În condiţiile în care se vede în pericol de a fi aruncat în închisoare, onestitatea, integritatea şi optimismul incurabil al lui George par a fi singura cale de a-şi păstra sănătatea mintală.

Înainte ca relaţia Lisei cu Matty să prindă rădăcini, ea îl întâlneşte pe George pentru prima oară în cea mai rea seară din viaţa lor: Lisa a fost dată afară din echipă, iar el ar urma să intre la răcoare. Când toate par a se prăbuşi în jurul lor, ei descoperă că totuşi viaţa le mai poate oferi ceva frumos.

Columbia Pictures prezintă o producţie Gracie Films, un film de James L. Brooks, Cum ştii dacă ai noroc?. În rolurile principale joacă Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd şi Jack Nicholson. Alături de ei apare de asemenea şi Kathryn Hahn. Filmul este scris şi regizat de James L. Brooks. Producţia le aparţine lui James L. Brooks, Paulei Weinstein, lui Laurence Mark şi Julie Ansell. Producătorii executivi sunt John D. Schofield şi Richard Sakai. Directorul de imagine este Janusz Kaminski. Scenografia este semnată de Jeannine Oppewall, iar montajul de Richard Marks, A.C.E. şi Tracey Wadmore-Smith A.C.E. Designerul de Costume este Shay Cunliffe. Muzica e compusă de Hans Zimmer.

Grown Ups 2010 Online Subtitrat

Grown Ups este o comedie despre un grup de cinci prieteni care se reintalnesc cu ocazia mortii antrenorului lor de baschet din liceu si petrec un weekend de pomina impreuna. Toti sunt comici, mai ales ca sunt jucati de Adam Sandler, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider si Kevin James, actori recunoscuti pentru comediile in care au jucat. Din distributie mai face parte si Salma Hayek in rolul nevestei lui Lenny Feder (Adam Sandler). Filmul e plin de faze comice si glume la care cu siguranta veti rade.

Attack the Block 2011 Online Subtitrat


În Lambeth, asistenta Sam este jefuit de o banda de adolescenti: Pesta, Dennis, Jerome, Biggz şi liderul lui Moise. Cu toate acestea, accidentele ceva din cer intr-o masina parcata in apropiere. Sam foloseste confuzie să fugă. Moise spune banda pentru a "permite acest lucru", ci el vrea să vadă dacă nu există nimic de a fura din masina. Cînd se apropie de el este atacat si ranit pe faţa lui de către o creatură, pe care el ucide cu ajutorul altora. Realizând că este ceva rar, ei speră să obţină un profit din aceasta şi du-te la dealer de droguri Ron (Nick Frost) pentru sfaturi.


Chalet Girl 2011 Online Subtitrat


Ex-skateboader Kim de lucru într-un bar Burger găseşte o oportunitate nou loc de muncă la o cabana exclusivă în Alpi. Iniţial, ea nu intelege lumea posh. Apoi, ea găseşte o snowboard vechi şi învaţă se aptitudinile necesare pentru a plimbare bord, care o duce la o sansa de a castiga bani la un concurs de snowboarding. În scopul de a câştiga, ea va trebui să depăşească temerile ei. Complica chiar mai mult, ea a capturilor, de asemenea, ochiul de Jonny, şeful ei.

Midnight in Paris 2011 Online Subtitrat

Gil (Owen Wilson), un succes şi afabil, dar distras de la Hollywood scenaristul, şi logodnica sa, Inez (Rachel McAdams), se afla la Paris, in vacanta cu Inez de părinţi bogaţi, conservator (Mimi Kennedy, Kurt Fuller). Gil se luptă pentru a termina primul sau roman, care este despre un om care lucrează într-un magazin de nostalgie, şi Inez şi părinţii ei sunt critice şi desconsiderare a declarat Gil dorinţa de a renunţa la cariera de la Hollywood sa lucrativ şi să scrie un roman.

Open Season 3 2010 Online Subtitrat


Boog planuri anuale de o excursie tipi să-şi petreacă timpul cu prietenii lui de sex masculin. Dar cel mai bun prieten, Elliot, a sa distanţat de el de cand Elliot a început o familie. Boog este dezamăgit, deoarece toata lumea a vrut să petreacă timp cu familiile lor, ceea ce face Boog merge pe o excursie de propriile sale, care-l conduce la un circ rusesc călătorie.

Crazy on the Outside 2010 Online Subtitrat


Thomas Zelda (Tim Allen) a fost eliberat conditionat din inchisoare pentru a fi implicaţi în piraterie film. El este preluat de către sora lui Vicky excentric (Sigourney Weaver), care este dovedit a fi un mincinos obişnuită (ea sustine ca e asa ca oamenii nu sunt afectati de adevar).

Black Heaven 2010 Online Subtitrat


L'autre Monde ("alta lume") (intitulat "Cerul negru" în limba engleză) este un film regizat de 2010 francez Gilles Marchand şi Grégoire Leprince-Ringuet încearcă, Bourgoin Louise, Melvil Poupaud Etienne şi Pauline. Acesta spune povestea tinerilor Gaspar, care este atras de o fată frumoasă într-un joc obsesiv, video mortale.

The Perfect Host 2010 Online Subtitrat


Un fugar pe lam (Crawford) decide sa se prabuseasca o petrecere. Dar el serios regretă atunci când gazdă misterios si neobisnuit (Pierce), imediat l-au convins că el ar fi fost mai bine ascuns undeva.

Everything Must Go 2010 Online Subtitrat


Nick Halsey (Ferrell) este un alcoolic şi pierde locul de muncă într-o zi. Întorcându-se acasă îşi găseşte soţia sa la părăsit, lăsând lucrurile lui in afara casei, în gazon.Blochează Casa au fost modificate, cartea lui de ATM-uri se blochează şi el a trebuit să supravieţuiască cu bani putini le are în buzunar.

The Grace Card 2010 Online Subtitrat


Când Mac McDonald (Michael tamplarie) îşi pierde fiul său într-un accident, urmat 17 ani de amărăciune şi durere erodează dragostea lui pentru familia lui şi lasă-l furios cu aproape toata lumea, inclusiv pe Dumnezeu. Daune Mac furie cariera in cadrul departamentului de poliţie, şi casa lui este la fel de înfricoşător ca tot ce întâlneşte pe strazile din Memphis. Este strâns bani, argumentele cu soţia sa sunt comune, şi fiul său supravieţuitor Blake este agăţat cu mulţimea greşit şi în pericol de a nu şcoală.

The Lost Tribe 2010 Online Subtitrat


Nick Halsey (Ferrell) este un alcoolic şi pierde locul de muncă într-o zi. Întorcându-se acasă îşi găseşte soţia sa la părăsit, lăsând lucrurile lui in afara casei, în gazon.Blochează Casa au fost modificate, cartea lui de ATM-uri se blochează şi el a trebuit să supravieţuiască cu bani putini le are în buzunar.

Lies in Plain Sight Online Subtitrat

Povestea de Eva si ei orb Sofia vărul (Martha Higareda), care au fost inseparabile ca si copii, cu Eva companion loial care a ajutat-o prin Sofia ani dure adolescent. Când Eva comite suicid brusc, Sofia se grabeste acasă la tatăl ei, Hector (Benito Martinez), şi părinţii lui Eva, Marisol (Rosie Perez) şi Rafael (Yul Vásquez), pentru a găsi răspunsuri. Dar mai mult ea delves în viaţa Evei, sub semnul întrebării ei trecut iubitii Ethan (Chad Michael Murray) şi creştină (Christoph Sanders), Sofia îşi dă seama că mai mult copilărie lor era de fapt plin de secrete întunecate, tulburătoare.

Road to Nowhere 2010 Online Subtitrat


Povestea de Eva si ei orb Sofia vărul (Martha Higareda), care au fost inseparabile ca si copii, cu Eva companion loial care a ajutat-o prin Sofia ani dure adolescent. Când Eva comite suicid brusc, Sofia se grabeste acasă la tatăl ei, Hector (Benito Martinez), şi părinţii lui Eva, Marisol (Rosie Perez) şi Rafael (Yul Vásquez), pentru a găsi răspunsuri. Dar mai mult ea delves în viaţa Evei, sub semnul întrebării ei trecut iubitii Ethan (Chad Michael Murray) şi creştină (Christoph Sanders), Sofia îşi dă seama că mai mult copilărie lor era de fapt plin de secrete întunecate, tulburătoare.

The Lazarus Papers 2010 Online Subtitrat


Această aventură două zile lipsit cu jucatori nefericite, într-o ţară nu-sau-muri, va împleti împreună în cele mai abstracte de moduri, pentru a crea un unic punct de vedere etnic divers Suprarealist dragoste-actiune-drama, care pune sub semnul întrebării importanţa vieţii şi al iubirii . Prin ochii lor, vom descoperi o minune în cele mai puţin probabil de locuri.

Uninhabited 2010 Online Subtitrat


Nelocuit este un film de groază 2010 australian regizat de Bill Bennett.Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2010 şi în Australia, în timpul Festivalului de 2010 Melbourne International de Film.

Choose 2011 Online Subtitrat

In acest film este vorba despre urmarirea unui criminal si descoperirea lui de catre o jurnalista studenta cu ajutorul tatalui ei care era detectiv si a unui terapeut.

La princesse de Montpensier 2010 Online Subtitrat


Neobişnuit pentru un proiect Tavernier Bertrand, directorul nu a fost ataşată de la început foarte. Atunci când el a devenit implicat, exista deja o prima versiune a gata un scenariu, scris de François-Olivier Rousseau. Cu toate acestea, lui obişnuit cu co-scenaristul Jean Cosmos, Tavernier a revenit la sursa originală, în scopul de a adapta scenariul pentru propria sa viziune.

Sympathy for Delicious 2010 Online Subtitrat


Simpatie pentru Delicious este un film dramă 2010, şi debutul regizoral al lui Mark Ruffalo. Filmările au avut loc în Los Angeles.A nou paralizată DJ (Thornton) devine mai mult decat se astepta atunci când caută lumea de vindecare credinţă.

The ward 2010 Online Subtitrat


Ea este dus la sectia de unde il intalneste pe ceilalţi pacienţi care se află acolo, Iris (Lyndsy Fonseca), Sarah (Danielle Panabaker), Emily (Mamie Gummer), şi Zoey (Laura Leigh). Ea este dat cameră vechi Tammy şi este dat medicamente, astfel încât ea poate de odihnă pentru noapte. În timp ce doarme Kristen, patura ei este misterios tras sub pat. Te trezesti pentru a prelua o pătură, Kristen gaseste o bratara farmec rupt.

Shaun of the Dead 2004 Online Subtitrat


Viaţa nu are niciun sens pentru Shaun. El îşi petrece viaţa în barul local, The Winchester, împreuna cu Ed, prietenul său cel mai bun, are probleme cu mama sa şi îşi neglijează prietena, pe Liz.
Când Liz îi dă papucii, Shaun decide să-şi pună ordine în viaţă. El trebuie să recucerească inima prietenei sale, să-şi repare relaţia cu mama şi să facă faţă responsabilităţilor de adult.
Din păcate, MORŢII se întorc la viaţă şi încearcă să-i mănânce pe cei vii. Pentru Shaun, cuprins de o nouă forţă, acesta e doar un alt obstacol. Confruntat cu o epidemie de ZOMBI şi înarmat doar cu bune maniere şi o lopată, Shaun pleacă împreună cu Ed să-şi salveze mama şi, deşi nu îi face plăcere, tatăl vitreg, prietena şi, cu totul împotriva voinţei sale, pe prietenii acesteia, David şi Dianne, ducându-i în locul cel mai sigur pe care îl ştie, barul Winchester.

Regia filmului online gratis subtitrat: Edgar Wright
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana “Shaun of the Dead” ii regasim pe: Simon Pegg, Nick Frost
Durata filmului “Shaun of the Dead” online gratis: 99 minute

Antichrist / Anticristul – 2009 Online Subtitrat


Willem Dafoe si Charlotte Gainsbourg vor avea rolul de sot si sotie intr-un film care poate fi descris ca evolueaza de la un thriller psihologic la un film horror. Anticristul a fost scris de Anders Thomas Jensen si Lars von Trier si in principiu este povestea unui cuplu fericit (Gainsbourg si Dafoe) care fac un copil si devin o familie fericita. Asta pana cand copilul lor moare iar cei doi decid sa se izoleze si sa se retraga intr-o cabana in padure unde sunt martorii unor fenomene stranii si intamplari oribile.

Taking Lives 2004 Online Subtitrat


Un psiholog important al FBI, Agentul Special Illeana Scott (castigatoarea Premiului Oscar Angelina Jolie) nu se bazeaza pe tehnicile traditionale de rezolvare a crimelor pentru a dezvalui tainele unei minti criminale. Abordarea ei intuitiva, neconventionala este adesea unica modalitate de a afla identitatile criminalilor pentru a fi prinsi de politie. Cand detectivii din Montreal, Canada, in cursul investigatiilor unei crime locale solicita cu retinere un ajutor din afara pentru a patrunde in mintea unui viclean criminal in serie, agentul Scott se alatura cazului. Cu o analiza detaliata, conchide ca acel criminal de tip cameleon este „hot de vieti”- isi asuma vietile si identitatile victimelor sale. Pe masura ce presiunea creste in capturarea criminalului evaziv, metodele neortodoxe ale agentului Scott o indeparteaza de echipa teritorial de politie care se simte amenintata de abilitatile ei stranii. Comportamentul ei aparent rece contrazice o pasiune de neegalat pentru munca ei si se descurca cel mai bine atunci cand este singura. Dar in momentul in care intervine o atractie neasteptata care produce o relatie romantica, specialista experta incepe sa se indoiasca de instinctele ei cizelate.

The Chronicles of Riddick 2004 Online Subtitrat

The Chronicles of Riddick prezinta lupta dintre bine si rau situata in viitorul indepartat in care universul era amenint de Lordul Marshall si ai sai Necromogeri dornici sa creeze un Univers paralel, SubVersul , in care viata sa fie inlocuita cu moartea. Dar un razboinic furian, Riddick, este prezis ca fiind salvatorul universului. El este un evadat tradat de apropiatii sai si autoexilat pe o planeta inghetata. Prin tertipuri este adus pe o planeta ce urmeaza a fi atacata si de unde intelege ca scopul sau in viata se schimba. Devine tinta principala a Imperiului Necro si a Lordului Marshall. In acest scop isi salveaza partenera , pe nume Jack ulterior Kyra din inchisoarea de pe planeta Crematoria , si porneste razboiul , ajungind pe nava Necromogerilor si a lordului Marshall numita Bazilica

50 First Dates 2004 Online Subtitrat


50 First Dates este o comedie romanticã de neuitat cu Adam Sandler în rolul Henry si Drew Barrymore în rolul Lucy, o profesoarã de arte la liceu cu o boalã neurologicã unicã care face ca memoria sã i se steargã peste noapte – si asta în fiecare noapte. Henry Roth (Sandler),veterinar specializat in animale marine polare, si-a planificat viitorul. Atunci când nu se ocupã de mamiferele marine la Sea Life Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în cãutarea unei iubiri de vacantã. Pentru Henry iese din discutie o relatie pe termen lung. Astfel, si-ar abandona visul de 10 ani de a naviga în Alaska pentru a studia viata subacvaticã a morselor. Henry este foarte aproape de a-si vedea visul realizat dar goeleta sa, Sea Serpent, are un accident pe parcursul unor manevre, si el ajunge la Hukilau Café, unde ochii obisnuitilor casei îl urmãresc cu neîncredere când privirea îi este atrasã de una dintre cliente, tânãra si frumoasa Lucy Whitmore (Barrymore).

Wir sind die Nacht 2010 Online Subtitrat


Nina o adolescenta rebela care traieste din furtisaguri scapa in extremis de Tom un politist chipes care-i luase urma. Intr-o seara intra intr-un club de fete unde Louise o transforma in vampir convingand-o sa fie cea de-a patra fata din grupul ei . Fetele au o viata de noapte tumultoasa , victimele lor punand in miscare fortele de ordine . Tom alaturi de colegi sai se va confrunta cu fetele vampir , iar Nina va trebui sa ea o decizie vazavi de senntimentele ei pentru tanarul om al legii….6/7

Space Battleship Yamato 2010 Online Subtitrat


În 2199, la cinci ani după ce Gamilons a început o invazie de Pamant, planeta a fost distrusa de bombele străinilor .Ultimii supravietuitori ai omenirii au fugit în subteran pentru a scapa de suprafaţa iradiata a palanetei . Într-o zi, fostul pilot Susumu Kodai descoperă o capsulă trimisa de pe planeta Iscandar care povesteste despre un dispozitiv care poate elimina radiaţia de la suprafata Pamantului.Earth Defense Force reconstruieşte nava de razboi Yamato cu un nou tip de sistem de propulsie pentru a face fata călătoriei de 148,000 ani lumina catre planeta Iscandar in speranta de salvare a Pamantului.Aceasta pare sa fie ultima speranta deoarece in termen de un an, radiaţiile vor conduce restul omenirii la dispariţie.

Dylan Dog: Dead of Night 2010 Online Subtitrat


Bazat pe seria de benzi desenate create in anul 1986 de catre italianul Tiziano Sclavi, thriller-ul gotic “Dylan Dog: Dead of Night” il are in centrul actiunii pe singurul investigator privat din lume care se ocupa de infractiunile comise in societatea vampirilor, varcolacilor si mortilor vii. Desi abia s-a stabilit in New Orleans – Louisiana pentru a lasa in urma cosmarurile ce l-au bantuit in trecut, tanarul Dylan Dog se trezeste implicat din nou in afacerile necurate derulate de monstri cu puteri supranaturale atunci cand o blonda frumoasa pe nume Elizabeth ii marturiseste ca a fost martora la asasinarea brutala a tatalui ei de catre o creatura misterioasa. Varcolacii condusi de catre Wolfgang, vampirii condusi de catre Vargas si mortii vii par la prima vedere oameni normali, care au slujbe banale ce ii tin insa departe de lumina zilei, numai un detectiv cu fler si cu ochiul format cum este Dylan Dog putand sa ii identifice si sa ii anihileze, ajutat fiind de catre asistentul sau Marcus.

Brighton Rock 2010 Online Subtitrat


Frat Party 2009 Online SubtitratIt’s a Boy Girl Thing 2006 Online Subtitrat


Ea tocilara , oarecum neintegrata , el the most popular guy , capitanul echipei , colegi de liceu si vecini se cunosc de o viata dar nu se pot suferi . Doua caractere total diferite , cu gusturi si cultura diferite . Intamplarea face ca intr-o zi , in timpul unei excursii la un muzeu , in fata unei statui ce reprezenta un zeu aztec , sa se intalneasca si sa se i-a la cearta . Destinul face ca a doua zi dimineata, sa se trezeasca unul in pielea celuilalt . El devine ea si invers . Si de aici , aventura ! Cum se vor suporta ? Cum se vor descurca ? Ramane de vazut !

BOAT TRIP 2002 Online Subtitrat

Nadajduind ca astfel o va uita pe fosta sa dragoste si va gasi pe altcineva, Jerry se inscrie alaturi de prietenul lui, Nick, intr-o croaziera exotica. Din pacate, cei doi ajung intr-o croaziera pentru homosexuali si in final nu stiu cum sa scape de pe vapor. Aceasta, insa, pana cand Jerry o intalneste pe frumoasa profesoara de dans, Gabriella, de care se indragosteste. Cautand sa o cucereasca, Jerry incearca sa se dea drept homosexual, insa lucrurile o iau razna cand apare si fosta iubita la bordul navei de croaziera.

Shoot’em Up 2007 Online Subtitrat


Lichidati-i!” este un film de actiune intensa pana la limita, cu umor negru, o adevarata promisiune adresata publicului, de a face o cursa nebuneasca, cu sufletul la gura. Clive Owen il intruchipeaza pe Mr. Smith, cel mai violent si cel mai necioplit om de pe planeta, care se trezeste in situatia de a proteja cea mai inocenta fiinta dintre toate: un bebelus. La scurt timp dupa ce Smith asista la nasterea micutului in mijlocul unei canonade de gloante, el descopera ca nou-nascutul este tinta unei forte malefice, care a trimis impotriva lui o armata de ucigasi, condusi de Hertz (Paul Giamatti), pentru a-l sterge de pe fata pamantului.

The Twilight Saga: Eclipse 2010 Online Subtitrat

Bella se afla in fata unei decizii foarte grele : il iubeste enorm pe vampirul Edward,insa nu poate renunta la dragostea ei pentru varcolacul Jacob. Desi relatia ei cu cel din urma nu mai este atat de stransa, ea face tot posibilul pentru a redeveni prietenii buni care erau odata. Cum Bella este ca un magnet ce atrage pericolul, isi da seama ca este urmarita in continuare de Victoria, care si-a propus sa o ucida cat mai curand. Dar cum ea este una singura si nu poate face fata membrilor familiei Cullen, planul ei este sa isi creeze o armata de vampiri nou-nascuti : puternici si aproape imposibil de stapanit. Deoarece Alice isi da seama de ce se intampla, isi anunta familia sa fie gata pentru lupta in orice moment. Vampirii se vad in situatia de a se alia cu inamicii lor, varcolaci. Insa asta nu este atat de rau precum pare si toti pornesc pe campul de lupta, gata sa isi dea viata pentru a o apara pe Bella si,bineinteles, intregul oras. Dar vor fi oare destul de puternici pentru a opri o intreaga armata de nou-nascuti?!
varianta DVDRip
Eat Pray Love 2010 Online Subtitrat


Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie modernă pornită într-un periplu prin lumea largă, de-a lungul căruia speră să se regăsească şi să se împace cu sine, în filmul Mănâncă Roagă-te Iubeşte.

Aflată la răscruce de drumuri, după divorţ, Gilbert îşi ia un an de pauză de la slujbă şi ca niciodată, se decide să evadeze din viaţa sa obişnuită şi confortabilă, riscând totul numai pentru a-şi schimba viaţa. În timpul călătoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucură de experienţe simple cum ar fi să mănânce mâncare italienească în Italia, să se roage în India, şi la final, să se bucure în mod neaşteptat de pacea şi echilibrul unei iubiri, în Bali. Inspirat după o poveste adevărată, Mănâncă Roagă-te Iubeşte dovedeşte că există mai multe feluri în care poţi să rupi monotonia ducându-te să vezi lumea.

What Happens in Vegas 2008 Online Subtitrat


Joy (Cameron Diaz) si Jack (Ashton Kutcher), care pana nu demult n-aveau habar de existenta celuilalt, se trezesc intr-o dimineata mahmuri si… casatoriti dupa o noapte de dezmat in Las Vegas. Dupa ciorba de potroace de rigoare, cei doi isi dau seama ca au castigat o imensa suma de bani intr-un cazino si ca trebuie sa o imparta cumva inainte de a-ai vedea fiecare de viata lui. Lucru deloc simplu de realizat…

Guess Who 2005 Online Subtitrat

Percy Jones este un functionar de banca suspicios, care locuieste impreuna cu sotia lui Marylin intr-un orasel din New Jersey si este exagerat de protector atunci cand vine vorba despre viitorul frumoasei si inteligentei sale fiice Theresa, nici unul dintre barbatii cu care s-a intalnit anterior aceasta nefiind suficient de bun pentru ea in ochii intransigentului tata. Atunci cand Percy si Marylin planuiesc sa organizeze o petrecere cu ocazia implinirii a 25 de ani de casatorie si sa isi reinnoiesca juramintele maritale, Theresa il aduce pentru prima data acasa pe noul ei iubit Simon Green, fara sa le spuna parintilor ei ca s-a logodit.

Percy Jones ramane inmarmurit atunci cand constata ca viitorul sot al fetei sale este alb, in vreme ce familia Jones este compusa din persoane de culoare, motiv pentru care il detesta pe Simon din primul moment si face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-l desparti de Theresa. Desi la o cercetare sumara Simon Green pare un broker de succes pe Wall Street, cu un cont substantial in banca si cu un viitor stralucit in fata, Percy Jones afla ca baiatul si-a pierdut recent locul de munca si ca nu i-a marturisit adevarul Theresei. Intr-o atmosfera familiala tensionata, marcata de certuri si neincredere, va mai exista vreun schimb de juraminte intre cele doua perechi de protagonisti?

No Reservations 2007 Online Subtitrat

Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) face din meseria ei (bucatar sef la un restaurant select) o religie careia i se supune cu fanatism. Intensitatea cu care isi face treaba ii captiveaza si intimideaza in acelasi timp pe cei din jur, insa duce o viata singuratica, nimeni neindraznind sa se apropie de aceasta femeie de gheata, care traieste pentru perfectiune. Totul se da insa peste cap in momentul in care in viata ei apare Zoe (Abigail Breslin), nepotica ei de noua ani, a carei mama a murit si de care Kate trebuie sa aiba grija. In plus, un alt bucatar este angajat in bucataria ei, Nick Palmer (Aaron Eckhart) si, desi aceasta este exact opusul ei, chimia dintre cei doi functioneaza perfect, iar Kate se va simti azvarlita intr-o avalansa de trairi cu totul si cu totul noi pentru ea.

The Romantics 2010 Online Subtitrat


Şapte prieteni apropiaţi se reunesc pentru nunta a doi dintre ei. Problemele apar deoarece mireasa şi domnişoara de onoare au avut o rivalitate îndelungată pentru mire.
Tom, Lila, Laura, Jake, Weesie, Tripler si Pete au fost colegi de facultate si au facut parte dintr-un grup autointitulat “Romanticii”. La 10 ani de la terminarea colegiului, cei sapte prieteni se reunesc pentru a participa la casatoria lui Tom cu Lila, Laurei revenindu-i ingrata misiune de a fi domnisoara de onoare a miresei, desi in trecut a fost indragostita de mire si a impartasit o idila pasionala cu acesta. Tom este vedeta in echipa de inot, provine dintr-o familie modesta de catolici si considera ca a tras lozul castigator de vreme ce bogata Lila a acceptat sa ii devina sotie. Atunci cand o revede pe atragatoarea Laura, care ii stimuleaza creativitatea si romantismul, il incurajeaza si il invata ca merita sa lupti pentru dragostea adevarata, Tom este cuprins de confuzie in ceea ce priveste propriile sentimente. In noaptea de dinaintea ceremoniei, dupa ce beau mai mult decat este cazul, cei sapte amici merg la debarcader pentru a se balaci in apa lacului, insa atunci cand se intorc la tarm constata cu stupoare ca ginerele a disparut. Cautarea lui Tom pune la incercare loialitatea membrilor grupului si declanseaza noi tradari si marturisiri.

Because I Said So 2007 Online Subtitrat


Daphne Wilder este o mama a carei iubire nu cunoaste limite. Ea este extrem de mandra de fiicele ei: psiholoaga Maggie, senzuala si nonconformista Mae si timida si adorabila Milly, care nu reuseste sa aiba nici o relatie cu vreun baiat. Pentru a o impiedica pe mezina sa faca aceleasi greseli pe care le-a facut si ea, Daphne se hotaraste sa-i gaseasca ea barbatul perfect. Ceea ce nu stie insa Milly este ca mama ei a postat un anunt pe internet pentru a gasi o persoana potrivita. In cele din urma fetele sale sunt cele care o vor ajuta pe Daphne sa descopere adevarurile si imposibilitatile iubirii materne, in incearcarea de a afla raspunsul la intrebarea unde incepe si unde ar trebui sa se termine aceasta.

Eastern Promises 2007 Online Subtitrat


Eastern Promises spune povestea unei rusoaice neidentificata care este adusa la spital pentru a naste. Desi Anna Khitrova reuseste sa aduca cu bine copilul pe lume, mama nou-nascutului nu supravietuieste procedurii si moare. Insa secretele tinerei nu vor muri odata cu ea deoarece aceasta a lasat in urma un jurnal. Determinata sa asigure bebelusului o viata mai buna, Anna incearca sa-i gaseasca restul familiei. Ea citeste jurnalul si descopera adresa unui restaurant local. Cand il viziteaza, e intampinata de proprietarul sau, Semyon, ce se ofera sa-i traduca paginile scrise de tanara. Insa Semyon nu este ceea ce pare si chiar recunoaste in fata Annei ca jurnalul acesta contine informatii ce l-ar putea baga pe fiul sau Kirill in inchisoare. Anna are motive sa creada ca fiul lui Semyon, Kirill si Nikolai, un sofer care urca in ierarhia mafiei rusesti, stiu mai multe decat pretind. Numai ca Nikolai are un secret, care in cele din urma va iesi la iveala.

O nominalizare Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur

California Dreamin’ 2007 Online Subtitrat

1999, în timpul războiului din Iugoslavia. Într-o mică aşezare românească, Doiaru (Răzvan Vasilescu), un şef de gară şi în acelaşi timp baron local, opreşte un tren NATO cu echipament militar păzit de soldaţi americani, care traversează România fără acte de transport, dar având aprobarea verbală a guvernului român. Sosirea americanilor scoate din amorţeală mica aşezare, care ţine să le dovedească musafirilor proverbiala ospitalitate românească. Trenul, care trebuie să ajungă în Kosovo pentru o intervenţie strategică este blocat pentru cinci zile în satul românesc, în aşteptarea unor aprobări oficiale solicitate de şeful gării, un mafiot local cuprins de un curios exces de zel. Întâmplarea reactivează o obsesie romanească veche din 1944, când toată suflarea aştepta venirea americanilor. Primarul satului se dă peste cap pentru a le face şederea soldaţilor americani cât mai plăcută, organizându-le chefuri câmpeneşti şi programe artistice, dar încercând de fapt să-i câştige de partea lui pentru a-şi regla socotelile cu şeful gării. Fata acestuia din urmă se îndrăgosteşte de unul dintre soldaţi, dar pentru ca nu stie engleza de fel, îl ia pe unul dintre colegii ei de şcoală, îndrăgostit în secret de ea, să-i traducă ce simte pentru american.

Gladiator 2000 Online Subtitrat


Obligat la sclavie de catre mostenitorul corupt si incestuos al tronului, generalul roman Maximus (Russel Crowe) devine gladiator. Vitejia de care da dovada in arena il va conduce la Colosseum-ul din Roma, unde sa va razbuna pe imparat.
“GLADIATORUL” este o poveste actualizata la realitatile secolului XXI de catre marele regizor Ridley Scott (BLADE RUNNER, ALIEN).
La sfarsitul unei campanii care a durat 12 ani, imparatul Romei, Marcus Aurelius, ajuns la varsta senectutii, vrea sa lase conducerea imperiului generalului Maximus, un om recunoscut de soldati pentru meritele sale. Fiul imparatului, Commodus, furios pentru ca nu este el cel ales sa conduca imperiul, isi ucide tatal si ordona omorarea lui Maximus. Maximus reuseste sa fuga, dar este capturat si apoi vandut ca sclav. In scurt timp ajunge gladiator si se intoarce la Roma pentru a se razbuna pe Commodus care ii omorase sotia si copilul. El trebuie sa lupte in arena Colosseum-ului, unde se remarca si obtine simpatia poporului. Lupta finala este chiar cu Commodus, sub privirile a zeci de mii de oameni.
server 1 - Partea a II-a


The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor 2008 Online Subtitrat

Rick O’Connell ajutat de fiul sau Alex, sotia sa Evelyn si fratele acesteia, Jonathan, trebuie sa lupte impotriva mumiei imparatului Qin Shi Huang.
Cand neinfricatul aventurier Alex O’Connell il trezeste din somnul etern pe imparat, el trebuie sa-i caute si sa le ceara ajutorul singurilor oameni care stiu mai multe decat el despre mumie: parintii lui.
Filmarile au avut loc in Montreal si China.
Filmul are si o baza reala, avand in vedere faptul ca imparatul Qin Shi Huang (245 i.Hr-221 I.Hr) este cel mai important conducator al Dinastiei Qin, dar si cel dupa care este denumit statul Chinez. Imparatul Qin mai este cunoscut si datorita celor 10.000 de soldati de teracota pe care i-a ingropat in mormantul sau.
Atuurile pe care le arunca in joc cea de-a treia parte sunt un alt personaj negativ, alt loc de desfasurare al actiunii si modificari la nivel de distributie si regizor. Scenariul e inspirat din viata lui Qin Shi Huang, primul imparat al Chinei unificate, care a pus bazele Marelui Zid Chinezesc.

EuroTrip 2004 Online Subtitrat


Tanarul Scott corespondeaza pe internet cu o studenta din Germania pe nume Mieke pentru a se obisnui cu limba germana si pentru a obtine o nota de trecere la examenul de germana. Cand afla ca Mieke este o blonda foarte frumoasa, se decide sa se duca intr-o calatorie in Europa pentru a o intalni. Alaturi de amicii sai Cooper, Jenny si Jamie, el are o multime de aventuri prin Londa, Paris si Amsterdam.

Mirrors 2008 Online Subtitrat


Remake al unui film japonez, “Mirrors” este un horror terifiant ce il are in centrul actiunii pe Ben Carson, un fost politist care lucreaza acum ca agent de paza la un imens magazin universal, inchis multa vreme din cauza unui incediu devastator in care si-au pierdut viata foarte multi angajati. In scurt timp, Ben isi da seama ca magazinul este tinta demonstrantilor care doresc compensatii materiale pentru daunele suferite in timpul cumplitei tragedii si totodata locul in care se petrec decese inexplicabile si in care pare sa bantuie un spirit malefic. Barbatul este intrigat de o femeie necunoscuta care pretinde ca fantoma surorii ei, moarta in incendiul respectiv, s-a intors pe pamant dornica de razbunare si se foloseste de oglinzile magazinului ca de niste veritabile porti de intrare in lumea celor vii.
Amy Carson, sotia lui Ben de care acesta urmeaza sa se desparta, refuza sa creada initial povestea incredibila pe care i-o relateaza acesta, dar va vedea cu ochii sai cum intreaga familie este pusa in pericol de spiritul diabolic, care nu intampina nici o greutate in a intra in propria lor casa.

Post Grad 2009 Online Subtitrat


Simpatica Ryden a avut un plan beton: să înveţe bine la liceu pentru a pune mâna pe o super-bursă la colegiu. După absolvire, planul ar trebui să continue cu o slujbă fabuloasă, un apartament superb şi un iubit chipeş. Dar când duşmanca ei din liceu îi fură postul mult-visat la o prestigioasă editură, Ryden face exact lucrul de care s-a temut dintotdeauna: se întoarce în oraşul natal, unde are o mulţime de furcă cu familia ei disfuncţională.

What’s The Worst That Could Happen? 2001 Online Subtitrat


Pentru Kevin si Max, înselãciunile si furtul au fost cãile care le-au ghidat cariera. Kevin Caffrey (Martin Lawrence) este hot profesionist, cu o înclinatie pentru lucrurile de calitate, iar Max Fairbanks (Danny DeVito) este un om de afaceri fãrã scrupule.
Cei doi se întâlnesc atunci când Kevin intrã prin efractie în vila de pe malul oceanului a lui Max, crezând cã nu este nimeni acasã. Din nefericire, miliardarul tocmai se delecta într-o baie fierbinte cu o frumoasã domnisoarã. Max cheamã imediat politia si Kevin este arestat.
Max merge însã prea departe, pretinzând în fata politistilor cã inelul de pe degetul lui Kevin este furat de la el si i-l ia. Max este satisfãcut de mica sa rãzbunare personalã – a furat de la un hot.
Dar Kevin nu se lasã. Inelul îi fusese dãruit de iubita lui si ar face orice ca sã si-l ia înapoi. Între Max si Kevin începe o confruntare crâncenã, pe parcursul cãreia cei doi constatã cã ceea ce se întâmplã este mai rãu – dar si mai amuzant – decât si-ar fi imaginat vreodatã.