Scary Movie 5 (2012)

Al 5-lea film din seria de comedie care parodiaza filme de groaza. Filmul parodiaza "The Hills have Eyes" si "Snakes on a Plane".


Dupa dezastrele care i-au urmarit, Cindy si prietenii sai trebuie sa mai rezolve inca un caz in Casa Groazei pentru a ajuta fata care a devenit diabolica, iar aceasta sa ii ajute sa aduca inapoi umbrele prietenilor morti din timpul liceului si pana acum: rew, Buffy, Greg, Bobby, Kate, Tabitha, Annie, Geroge si Henry Hale. In lumea lui Chucky, care s-a dovedit a fi proprietarul lui Doofy Gilmore,acesta incepe sa omoare. Va reusi oare Cindy sa rezolve acest caz, sa sigileze Casa groazei pana la rasarit pentru a putea absolvi Facultatea?


Cindy primeste o diploma in Jurnalism si se muta in casa tatalui sau cu Buddy. Brenda si Ray se casatoresc, Cj si Mahalayah se intorc la rap si Shorty devinde DJ. Drew se intoarce la Greg si se muta in Malibu,Tabutha se muta in casa de la ferma, iar George, Annie, Sue si Tom Logan detin acum Casa Alba. Oare acesta va fi sfarsitul fericit al seriei, iar fantomele trecutului i-au lasat pe toti in pace?2012 gratis, 2012 film online,film online gratis,2012 online,2012 online cu subtitrare,2012 online gratis,2012 online movie,2012 online subtitrat,2012 subtitrare,2012 torrent,2012 trailer, watch 2012 online.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu postati comentarii care contin expresii vulgare sau rasiste. aceste comentarii nu vor fi aprobate.
De asemenea, vor fi respinse comentariile care contin greseli gramaticale de orice natura.
Va rugam NU folositi litere mari in exces ("Caps Lock"); NU folositi semne de punctuatie in exces.

Bloguri, Bloggeri si Cititori