Horrible Bosses 2011 Online Subtitrat


Sefii oribil este un brut, comedie sexuală, rasială că şocurile vă cu personajele sale morale, fără a ţine seama de moralitate, conştiinţă, sau bun simţ.
Şi noi toţi o iubim. -Opinie Scor: 8 / 10
În cazul în care examinările nu au fost destul de clare, acest film este despre trei prieteni care urasc sefii lor, până la punctul în care doriţi să-i omoare. Ceea ce lipseşte în previzualizare este modul în care fiecare persoană este "prins" în locurile lor de muncă (mai multe despre aceasta cotaţie mai târziu) şi o parte din fundalul cum au ajuns în situaţii de diversele lor este să atingeţi şi du-te, dar asta e un lucru bun, deoarece aceasta este o comedie şi nu o încălcare gravă film online.
Toti actorii sunt bune in rolurile lor, Kevin Spacey este pur vedeta arată ca singura persoana aparent grave în întreaga parcelă. Ziua Charlie este, probabil, va fi preferat tuturor ca el joacă în esenţă, caracterul său de la ei întotdeauna Sunny in Philadelphia, cu excepţia cazului în suflet.
Mari probleme (dacă al tău un încuiat reală ca mine) sunt parcelei, şi poate dacă m-am dus pentru a vedea acest film cu subtitrare într-o stare de spirit diferite, eu nu l-ar rata atat de bine.Sticklers sunt parcelă. Doar despre fiecare personaj ameninţă să părăsească locul de muncă la un moment dat, în prima parte a filmului, dar ceva îi opreşte. Nu este un singur punct, care le opreşte este ceva care ar opri cu adevărat pe cineva în viaţa reală, astfel încât, în esenţă, ea un fel de dumbs jos de caractere, care devine foarte iritante ca un memento mai târziu, când personajul Jason Bateman este de a încerca să fie în centrul moral algrup. De asemenea, seful caracter Jason Sudeikis "este atât de aruncat împreună de dragul de a avea un alt tip rău că el este literalmente în filmul fara intrerupere pentru un total de 5 sau cam asa ceva minute, filmul online concentrându-se mai mult pe Jennifer Anniston şi (chiar ea ia o înapoi scaun) la caracterul lui Kevin Spacey.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va rugam nu postati comentarii care contin expresii vulgare sau rasiste. aceste comentarii nu vor fi aprobate.
De asemenea, vor fi respinse comentariile care contin greseli gramaticale de orice natura.
Va rugam NU folositi litere mari in exces ("Caps Lock"); NU folositi semne de punctuatie in exces.

Bloguri, Bloggeri si Cititori